تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
فایلها و مقالات دانشجویی

شیمی ترکیبات طبیعی

دوشنبه 21 فروردين 1396
21:57
ف
شیمی ترکیبات طبیعی

ترکیبات طبیعی رشته فیتوشیمی کارشناسی ارشد

دانلود شیمی ترکیبات طبیعی

جزوه درسی شیمی ترکیبات امیل فیشر،جزوه درسی رشته فیتوشیمی،جزوه استروئیده و فلاونوئیدها،تقسیم بندی الکالوئیدها،لیپیدها و اسیدهای چرب در ترکیبات طبیعی،تقسیم بندی ترپنوئیدها،جزوه شیمی کارشناسی ارشد،کتاب شیمی ترکیبات،کربوهیدراتها از کتاب امیل فیشر
دسته بندی کارشناسی ارشد
فرمت فایل pdf
حجم فایل 2037 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 230

  جزوه درسی شیمی ترکیبات طبیعی بسیار کامل از کتاب امیل فیشر،رشته فیتوشیمی ،کارشناسی ارشد.این فایل دارای شش فصل جداگانه با مثال ها و ساختار ها و تقسیم بندی و توضیحات می باشد.عنوان فصل ها: 

الکالوئیدها

ترپنوئیدها

کربوهیدراتها

لیپیدها جو اسیدهای چرب

فلاونوئیدها

استروئیدها

دانلود شیمی ترکیبات طبیعی


موضوعات:
[ بازدید : 215 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

چگونگی تشکیل شرکت دانش بنیان در مجموعه بسیج دانشجویی

دوشنبه 21 فروردين 1396
13:21
ف
چگونگی تشکیل شرکت دانش بنیان در مجموعه بسیج دانشجویی

چگونگی تشکیل شرکت دانش بنیان در مجموعه بسیج دانشجویی

دانلود چگونگی تشکیل  شرکت دانش بنیان در مجموعه بسیج دانشجویی

چگونگی تشکیل  شرکت دانش بنیان در مجموعه بسیج دانشجویی
دسته بندی علوم انسانی
فرمت فایل zip
حجم فایل 354 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 220

کارآموزی چگونگی تشکیل  شرکت دانش بنیان در مجموعه بسیج دانشجویی

سرفصل                                                                                                   صفحه

فصل اول :

تاریخچه بسیج دانشجویی ................................................................................... 1

تاریخچه  اقتصاد دانش بنیان ............................................................................... 1

به دنبال چه اقتصادی هستیم ؟ صنعتی یا كشاورزی ..................................................... 2

اقتصاد دانش‌بنیان اشباع‌ پذیر نیست ....................................................................... 3

حمایت از كار و سرمایه‌ی ایرانی یعنی چه؟ ............................................................. 4

اقتصاد ایران نیازمند، انتقال بخشی ........................................................................ 5

نظام آموزشی و كودک ریسک‌پذیر ........................................................................ 8  

فصل دوم :

محورهای فعالیت بسیج دانشجویی به صورت خلاصه و فهرست وار از این قرار است : ................................................................................................................. 9

قانون تشکیل ، تقویت و توسعه بسیج دانشجویی ........................................................ 10

تشکیل مؤسسات و مراکز آموزش عالی ( تبصره ها ) ................................................ 10

مفاهیم کلیدی ............................................................................................... 11

شیوه ایجاد شركت های دانش بنیان ویژه دانشگاه ها و واحدهای پژوهشی و اعضای هیات علمی وزارت علوم ، تحقیقات و فنّاوری ....................................................................... 17

اهداف تشکیل .............................................................................................. 18

زمینه های فعالیت ........................................................................................ 18

انواع شركت های دانش بنیان ........................................................................... 19

دانشگاه ها و واحدهای پژوهشی دولتی مصوب می توانند پس از تصویب هیئت امنا شركت دولتی تاسیس كنند مشروط به اینكه ............................................................................. 20

چگونگی ایجاد شركتهای دانش بنیان ................................................................... 20

..........

منابع و مآخذ .............................................................................................. 23


تاریخچه بسیج دانشجویی

بسیج دانشجویی تشکلی دانشجویی است که  با فرمان امام خمینی (ره) تشکیل شد. این تشکل در دانشگاه‌ها زیر نظر ناحیه بسیج دانشجوئی که از زیر مجموعه‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است فعالیت می کند.

در واپسین  روزهای حیات امام  خمینی (ره) ، وی در پیامی که  بخشی از آن اختصاص به تأسیس  بسیج دانشجو و طلبه داشت همه جوانان را به آن‌چه جهاد علمی و مبارزه خستگی  ناپذیر در  سنگر علم  و عمل  نامیده  بود ، فرا خواند و  بسیج  دانشجوئی  با هسته مرکزی دانشجو شکل  گرفت اهداف و وظایف و شرایط عضویت در بسیج دانشجویی طبق آیین نامه اجرایی صادر شده از شورای عالی انقلاب فرهنگی معین می شود.

 

تاریخچه  اقتصاد دانش بنیان

 

اگر به تاریخ چند صدساله‌ی اخیر دقت كنیم ، می‌بینیم كه نخستین لوكوموتیو رشد اقتصادی جهان « كشاورزی » بوده است . این  دوره  قبل از انقلاب صنعتی و پیش از سال ۱۵۰۰ میلادی بود . بین سال‌های ۱۵۰۰ تا ۱۷۰۰ میلادی ، «تجارت» لوكوموتیو رشد اقتصادی جهان شد . یعنی هر كشوری كه تجارت مناسبی داشت، پیشرفته به حساب می‌آمد . از سال ۱۷۰۰  تا ۱۹۵۰ میلادی «صنعت» محور اصلی پیشرفت شد و نخستین بخشی كه انقلاب صنعتی از آن آغاز شد، صنعت ریسندگی و نساجی بود. پس از آن، صنعت بخار بودكه در قطار و كشتی  و  اتومبیل ظهور یافت . تا این ‌كه صنعت الكترونیك آغاز شد . همیشه البته لابه‌لای این‌ها خدمات هم وجود داشته، اما این‌كه خدمات تبدیل بشود به لوكوموتیو رشد، در اواخر قرن ۲۰ و اوایل قرن ۲۱ اتفاق افتاده است .

 

      به دنبال چه اقتصادی هستیم ؟ صنعتی یا كشاورزی :

در اقتصاد ، تولید را مشتمل بر دو قسمت می‌دانند؛ كالا و خدمات . كالا سخت‌افزار است و ملموس ، اما خدمات نرم‌ افزار است و ناملموس .  چیزی  كه من آموزش می‌دهم، ناملموس است .  كار رانندگان  تاكسی ،  آرایشگران و نویسندگان ناملموس است . خانم  خانه  وقتی فرزندش را پرورش می‌ده د، یك خدمتی تولید می‌كند، اما اگر آشپزی بكند، درواقع یك كالا تولید كرده است .

 

«خدمات» كه به لوكوموتیو رشد اقتصادی جهان در اواخر قرن ۲۰ تبدیل ‌شده، بر دو نوع است .  بعضی از خدمات مثل آرایشگری ،  خدمات غیر قابل  مبادله و تجارت هستند . من نمی‌توانم خدمات آرایشگری را بفرستم مثلاً به افغانستان، مگر این‌كه آرایشگرم را صادرات نیروی انسانی  كنم  كه  برود آن‌ جا و خدمات ارائه بدهد . اما یك سری خدمات قابل تجارت هستند . مثل خدمات علمی . شما می‌ توانید این‌ جا یك  فرمولی را كشف كنید و آن طرف از این فرمول استفاده كنند . مهم ‌ترین این خدمات كه  هم قابل تجارت است و هم ارزش‌آفرین ، علم و فناوری است ، منتها فناوری  نرم و نه فناوری سخت. فناوری سخت می‌شود صنعت. مثلاً ما فناوری نانو را كشف می ‌كنیم و پارچه‌ی نانو تولید می‌كنیم ، بعد  طرح علمی آن را می ‌فرستیم به كشوری دیگر و آن‌جا هم تولیداتش را راه‌ می‌اندازند . این  می‌شود  صادرات فناوری نرم .

دانلود چگونگی تشکیل  شرکت دانش بنیان در مجموعه بسیج دانشجویی


موضوعات:
[ بازدید : 197 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

پایان نامه فردی کردن مجازاتها در حقوق ایران

شنبه 19 فروردين 1396
20:12
ف
پایان نامه فردی کردن مجازاتها در حقوق ایران

پایان نامه فردی کردن مجازاتها در حقوق ایران

دانلود پایان نامه فردی کردن مجازاتها در حقوق ایران

پایان نامه فردی کردن مجازاتها در حقوق ایران
حقوق ایران
فردی کردن مجازاته
پایان نامه فردی کردن مجازاتها
دسته بندی حقوق
فرمت فایل doc
حجم فایل 326 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 160

پایان نامه فردی کردن مجازاتها در حقوق ایران


چکیده 

فردی کردن مجازات ها که ما در این پژوهش به دنبال تبیین و بررسی آن از زوایای مختلف هستیم ؛ یکی از ابزارهای اجرای عدالت کیفری است که در قرون اخیر توجه عدالت خواهان را به خود مشغول کرده است پدیده ای است که مجازات در طول حیات تکاملی خود به آن رسیده است وهدفی را دنبال می کند که آزادی خواهان، در مقابل ظلم و خفت ها، بی حد  و حصری که به مجرمان روا داشته می شد؛ در پاسخ به ندای خود آن را دنبال می کرده اند.

فردی کردن مجازات ها یعنی : اتخاذ تدبیر کیفری مناسب با شخصیت واقعی مجرم که لازمه آن شناخت شخصیت واقعی مرتکب جرم از طرف قاضی کیفری می باشد و برای شناخت حاصل نمی شود جز با تشکیل پرونده شخصیت که قاضی کیفری آن راهمراه با پرونده کیفری تشکیل می دهد پرونده کیفری به توصیف کیفیت و نحوه عمل مجرمانه می پردازد و پرونده شخصیت ، حاوی اطلاعات کاملی از خصوصیات بدنی و روانی و زیست شناسی و اجتماعی بزهکار می باشد .شناخت دقیق شخصیت بزهکار که قاضی با تشکیل پرونده شخصیت و اخذ نظریات کارشناسی متخصصان علم مختلف و لحاظ آن در پرونده شخصیت به آن دست پیدا می کند که به وی کمک می کند تا باشناخت  عوامل مختلف تاثیر گذار در پدیده مجرمانه و تعیین سهم هر یک از این عوامل و میزان سهم اراده آزاد مرتکب انگیزه های ارتکاب جرم، بهترین  تدبیر را در برخورد با مجرم اتخاذ نماید؛ به طوری که بتواند باعث اصلاح و بازپروری مجرم شده و او را به آغوش جامعه و خانواده بازگرداند.

این تحقیق با پرداختن به زوایای مختلف پدیده فردی کردن مجازات ها و تبیین و تحلیل مسائل مربوط به آن ، این موضوع را از آرا و نظریات اندیشمندان بیرون کشیده و با ارائه راه حل های عملی  پیش گذاشتن مدرن ترین روش های برخورد با مجرمین و ارائه بهترین روش برخورد با مجرمین نموده است امید است توانسته باشیم سهمی هرچند بسیار اندک در راستای تحقق عدالت کیفری ایفا نموده باشیم .

مقدمه

از آن جاکه فردی کردن مجازات ها توسط قاضی نیاز به ابزارهایی است که در نظام کیفری ما و خصوصا آیین دادرسی کشور ما مطرح نشده و مجرمین نیز با صدوربخشنامه و دستورها فوق هیچ زمان اصلاح نخواهد شد این تحقیق با اهداف علمی وتجزیه وتحلیل موضوع فردی کردن مجازات ها و بررسی جدیدترین ابزارهای فردی سازی مجازات ها ، با طرح این موضوع که تشکیل پرونده شخصیت و استفاده از روش های مدرن اجرای مجازات ها باید در راستای فردی کردن مجازات ها درقوانین گنجانده شودوبه قضات نیز باید در این زمینه آموزش های لازم داده شود . و اجرای این فرایند کیفری تحقق عدالت کیفری را در کشورها که از نوآوری های تحقیق می باشد در پی خواهد داشت .

در این تحقیق باید به بیان چندین سوال بپردازیم که ازآن جمله میتوان اشاره کرد به اینکه 1-آیافردی کردن مجازات ها تاثیری در اجرای عدالت دارد؟

که در پاسخ این سوال می توان چنین اشاره کرد که فردی کردن مجازات ها رابطه معنی داری با اجرای عدالت کیفری ایفا میکند سوال دومی که مطرح میشودچنین استکه چه راهکارهایی برای فردی کردن مجازات ها لازم است که در توضیح این مطلب هم باید گفت که به نظر می رسدکهلازم فردی کردن مجازات ها ، تشکیل پرونده برای شخصیت مجرمین توسط قاضی کیفری می باشد . وآخرین سوال مطرح شده در این خصوص می توان گفت که آیا استفاده از شیوه های مدرن اجرای مجازات ها درراستای فردی کردن و اصلاح مجرمین می تواندباعث کاهش جرائم ومانع تکرار جرم شود؟ که در این خصوص نیز جواب بابدین صورت خواهد بودکه بین فردی کردن مجازات وکاهش سطح جرائم و تکرار جرم در جامعه رابطه معنی داری وجود دارد .

اهداف ما نیز در این تحقیق این استکه ناکارآمدی کارکردهای مجازات ها در  مبارزه با افزایش جرائم و تکرار جرم و عدم تامین اهداف و عدالت کیفری در اجرای مجازات ها ، طرح مباحثی چون درمان و اصلاح مجرمین و لزوم باز پروی آنان برای بازگشت به جامعه و آغوش خانواده هایشان در قرون اخیر در سطح جامعه وجهان و در ایران مطرح شده و بی عدالتی و اثار غیر قابل جبرانی که در اجرای مجازات حاصل می شود و طرح لوایح پیشگیری از وقوع جرم و لایحه مجازات های اجتماعی در ایران ضرورت انجام این تحقیق را در من ایجاد کرد .

روش اینجانب در این تحقیق بصورت توصیفی می باشدو گرد آوری اصلاحات نیز در این تحقیق از طریق کتب ، مقالات حقوقی وبصورت کتابخانه ای می باشدوطرح تحقیق و تجزیه و تحلیل آن نیز بصورت تحلیلی وتوصیفی می باشدسوابق زیادی نیز دراین خ صوص تحقیق و جوددارد که با توجه به اهمیت فردی کردن مجازاتها در خصوص ایران تاکنون حقوقدانهای متعددی در داخل وخارج از کشوربه اظهار نظر پرداخته اند که از آن جمله می توان به آقای دکتر محمد  جعفر لنگرودی اشاره کرد که در خصوص فردی کردن مجازاتها فرموده اند که فردی کردن مجازاتها عبارتاست از اینکه به موجب آن باید مجازات مناسب با وضع جرم باشدو به این ترتیب در موردیک جرم که چند نفر مجرم هر یک جداگانه آن را مرتکتب شده اند، ترتیب به کاربردن مجازات فرق می کند زیرا هدف از دادن مجازات انتقام نیست بلکه علاج جرم است همچنین در خارج از کشور نیز می توان به پرفسور گارو اشاره کرد که در خصوص فردی کردن مجازاتها فرموده اند که اصل فردی کردن مجازاتها باید به تناسب وضعیت مجرم واستحقاق او تعیین شود.


 



 


 

فهرست مطالب  

مقدمه. Error! Bookmark not defined.

1-بیان مساله ......................................................................................................................

2-سابقه تحقیق ....................................................................................................................

3-ضرورت انجام تحقیق .........................................................................................................

4-سوالات تحقیق .................................................................................................................

5-فرضیه های تحقیق. Error! Bookmark not defined.

6-اهداف و ضرورت های انجام تحقیق. Error! Bookmark not defined.

7-روش انجام تحقیق ............................................................................................................

فصل اول : Error! Bookmark not defined.

شناخت پیشینه و مفاهیم و اصطلاحات مرتبط با فردی کردن مجازات ها Error! Bookmark not defined.

مبحث اول: تعریف مفاهیم و اصطلاحات.. Error! Bookmark not defined.

گفتار اول : جرم. Error! Bookmark not defined.

یک- تعریف لغوی جرم. Error! Bookmark not defined.

دو- تعریف اصطلاحی جرم :

سه – تعریف جرم از دیدگاه های مختلف

الف- تعریف جرم از نظر فقها

ب- تعریف جرم ازدیدگاه حقوق دانان

گفتار دوم: شناخت مجازات

یک -خصوصیات مجازات ها 28

الف- ترهیبی و یا رنج آور بودن

ب-خصیصه ترذیلی

ج- خصیصه مشخص بودن

د- خصیصه قطعیت

دو- مبانی مجازات ها

 

الف

 

الف - مبانی نظریه بازدارندگی مجازات ها

ب-نظریه مکافات عمل یا اثر وضعی جرم

ج- نظریه اصلاحی و دفاعی مجازات

سه - اصول حاکم بر مجازات ها 34

الف- اصل قانونی بودن مجازات ها

ب-تساوی مجازات ها

ج-اصل شخصی بودن مجازات ها

چهار- انواع مجازات ها 37

الف-طبقه بندی مجازات ها بر اساس درجه آنها

یک-مجازات اصلی

دو-مجازات تبعی

سه -مجازات تکمیلی

ب-طبقه بندی مجازات ها بر حسب ماهیت عینی آن ها

یک - مجازات های بدنی

دو-مجازات های سالب و محدود  کننده آزادی

سه -مجازات های مالی

چهار-مجازات های ممنوعیت از اشتغال به کسب یا شغل یا حرفه

پنج:مجازات های سالب حق

شش-مجازات های سالب حیثیت

5-اقدامات تامینی و تربیتی. 41

گفتار سوم : تعریف فردی کردن مجازات ها و مفاهیم مرتبط با آن. 43

یک-فردی کردن مجازات ها 43

دو-بزهکار یا مجرم. 43

سه - تعلیق مجازات.. 44

چهار-کیفر زدایی. 44

پنج- پرونده شخصیت.. 45

شش -جرم زدایی. 45

 

ب

 

بخش دوم: بررسی تاریخی فردی کردن مجازات ها 46

گفتار اول : زمینه های پیدایش مفهوم فردی کردن مجازات ها در تاریخ عمومی جهان. 46

یک- دوره انتقام خصوصی. 47

دو- دوره دادگستری خصوصی. 48

سه- دوره دادگستری عمومی. 49

الف-مکتب کلاسیک.. 52

ب-مکتب عدالت مطلق. 54

ج-مکتب نئوکلاسیک.. 55

د-مکتب تحققی. 56

ز-مکتب دفاع اجتماعی : 58

گفتار دوم : بررسی سیر تاریخی فردی کردن مجازات ها درحقوق کیفری ایران. 60

یک- دوران باستان. 61

دو- دوران میانه. 63

سه - وران معاصر. 66

فصل دوم: 69

شناخت اصل فردی کردن مجازات ها و بررسی مبانی، اهداف و جایگاه آن در بین اصول حاکم بر مجازات ها 69

مبحث اول: تعریف و جایگاه اصل فردی کردن مجازات ها 70

گفتار اول: تعریف و شناخت اصل فردی کردن مجازات ها 70

گفتار دوم:جایگاه اصل فردی کردن مجازات ها د رمیان اصول حاکم بر مجازات ها 74

یک- با توجه به اصل قانونی بودن مجازات ها 74

دو- با توجه به اصل تساوی مجازات ها 75

سه- با توجه به اصل شخصی بودن مجازات ها 76

بخش دوم : شناخت مبانی و اهداف اصل فردی کردن مجازات ها 76

گفتار اول: مبانی فلسفی اصل فردی کردن مجازات ها 76

 

ج

 

یک- نظریه اصالت فرد یا حقوق فردی 76

دو- نظریه اصالت جمع. 78

گفتار دوم: مبانی علمی اصل فردی کردن مجازات ها 79

یک- تفاوت های فردی.. 79

دو- تاثیر عوامل مختلف در ارتکاب جرم. 82

الف- عوامل مورد بروز جرم

یک -تاثیر عوامل زیستی

دو-تاثیر عوامل روانی

سه -نقش عوامل اجتماعی در بروز جرم

چهارـ نابهنجاری خانوادگی

پنج -محرومیت اقتصادی و فقر. 86

شش-تأثیر جنگ در افزایش جرائم. 86

هفت- خانواده‌های بد سرپرست.. 87

گفتار سوم: اهداف اصل فردی کردن مجازات‌ها 90

یک- اهداف شخصی. 90

دو- اهداف اجتماعی. 94

فصل سوم: 99

مراحل عملی فردی کردن مجازات‌ها 99

بخش - تشکیل پرونده شخصیت برای مجرمین. 100

گفتار اول: کلیات.. 100

یک- شخصیت و سازمان آن از نظر روان‌شناسی. 100

دو-سازمان شخصیت.. 101

سه- عوامل سازنده شخصیت.. 102

چهار- عوامل موثر بر شخصیت.. 102

 

د

 

پنج- شخصیت و رفتارهای غیر عادی.. 103

شش-اختلالات شخصیت (بیماری‌های شخصیتی) 104

هفت-بیماری‌های شخصیتی و ارتباط آن با جرایم. 105

گفتار دوم: تشکیل پروند شخصیت و محتویات آن. 106

یک- وضع ظاهری.. 107

دو- تاریخچه فردی.. 108

سه- پژوهش اجتماعی. 110

چهار- آزمایش‌های پزشکی. 111

گفتار سوم: لزوم تشکیل پرونده شخصیت و آثار اجرایی آن در مراحل دادرسی و بعد از آن. 112

یک-در مرحله قضاوت (قضایی) 112

الف-قانون مجازات اسلامی سال 1390

ب-بحث تعویق صدور حکم

ج-بحث تعلیق اجرای مجازات

ویژگی های خاص تعلیق عبارتند از :

د-موضوع تخفیف مجازات در قانون مجازات اسلامی

ز-بحث مجازاتهای جایگزین

دو-در مرحله اجرای حکم. 113

الف- آزادی مشروط

ب-عفو وبخشودگی

سه - پرونده شخصیت در مرحله پس از اجرای حکم

بخش دوم: شیوه‌های فردی کردن مجازات‌ها 116

گفتار اول: فردی کردن تقنینی مجازات‌ها 116

بند اول: موجبات فردی کردن تقنینی مجازات‌ها 116

الف ـ به اعتبار خصوصیات فردی مجرم یا زیان دیده از جرم. 116

ب-به اعتبار موقعیت و ابزار وقف جرم

پ-به اعتبار ماهیت جرم ارتکابی

 

ذ

 

گفتار دوم : شیوه های فردی کردن تقنینی مجازات ها 119

الف- شیوه های تعدیلی

یک-تخفیف مجازات

دو- تعلیق مجازات

ب-شیوه های تشدیدی

یک - تکرار جرم

دو- تعدد جرم

گفتار دوم : فردی کردن قضایی مجازات ها

یک - انگیزه های فردی کردن قضایی مجازات ها

الف-تلافی جویی

ب- جبران گناه

پ-اقتضای عدالت

1-انتقام

2-بازدارندگی

3-سلب حقوق

4-سلب حقوق

دو- روش های فردی کردن مجازات ها

الف- فردی کردن قضایی مجازات با لحاظ تخفیف مجازات ها

ب- فردی کردن قضایی مجازات ها با لحاظ تعلیق مجازات ها

1-تعریف تعلیق مجازات

2-منابع تعلیق مجازات

3-منابع تعلیق از جهت فرد مجرم

4-بررسی تعلیق در قوانین قبل و بعد از انقلاب

ج-فردی کردن قضایی مجازات  بالحاظ تشدید  مجازات ها

د- فردی کردن قضایی مجازات بالحاظ تبدیل مجازات ها

گفتار سوم: فردی کردن اجرایی و نیمه اجرایی مجازات

یک-عفو. 136

دو-آزادی مشروط. 137

گفتار چهارم:بررسی شیوه های مدرن اجرای مجازات ها با رویکرد فردی کردن مجازات ها 139

 

ر

 

یک- زندان و جایگزین های آن در عصر جدید. 139

دو-

الف- تعویق تعقیب

ب-میانجی گری

پ-تعلیق مراقبتی

ت-کار عام المنفعه

ث-جریمه های روزانه

ج-بازداشت خانگی

ح-نظارت الکتریکی

دو- جایگزین های مجازات زندان. 141

نتیجه گیری.. 146

پیشنهادها:

ارائه راهکارها و پیشنهادات.. 149

فهرست و منابع و مآخذ. 150

منابع لاتین. 155

چکیده انگلیسی

 

 

 

 

 

 



ز

 

دانلود پایان نامه فردی کردن مجازاتها در حقوق ایران


موضوعات:
[ بازدید : 214 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

مقاله نقش اولیا در تربیت فرزندان

شنبه 19 فروردين 1396
14:24
ف
مقاله نقش اولیا در تربیت فرزندان

مقاله نقش اولیا در تربیت فرزندان

دانلود مقاله نقش اولیا در تربیت فرزندان

نقش اولیاء در تربیت فرزندان
دسته بندی پژوهش
فرمت فایل doc
حجم فایل 17 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 26

مقدمه................................... 1

شباهت و تفاوت بین نقش اولیاء و معلمان ..  2

خانواده و تربیت فرزند................... 3

پدر و مادر باید به استعداد و توانایی فرزند در فراگیری دروس توجه كنند.......................... 4

پدر و مادر باید برای تعلیم فرزندان خود طرح و برنامه داشته باشند............................. 5

توجه پدر و مادر به نیازهای روانی فرزندان خود 6

روابط افراد خانواده با یكدیگر........... 7

ارتباط والدین با مدرسه.................. 8

ارتباط نزدیك والدین با فرزند............ 10

تشویق و تنبیه فرزندان ..................  11

استفاده از روش اغماض در تربیت فرزند..... 12

آموزش فرهنگ كار كردن به فرزندان......... 13

سهیم كردن فرزندان در امور خانه.......... 14

آموزش فرهنگ مطالعه به فرزندان........... 15

منابع و مآخذ 17

=============

قسمتهایی از متن:

چكیـده

فرد در خانواده متولد می شود و والدین یا دیگر اعضای خانواده از او مواظبت می كنند . خانواده بر شكل گیری شخصیت فرد به عنوان عضوی از اجتماع ، موجودی متفكر و دارای شناخت تأثیر زیادی دارد . نوع رفتار والدین در اعمال ، اندیشه ها و احساسات فرزندان تأثیرات عمده أی دارد . اگر فرد در خانواده أی رشد پیدا كند كه به مسائل تربیتی و روانشناسی آگاهی داشته باشند بدون شك بسیاری از نیازهای روانی و عاطفی فرزند در حین رشد جسمانی او برآورده شده و چنین فردی در آینده در زندگی اجتماعی خود راحت تر و خیلی بهتر می تواند با دیگران ارتباط خوبی بر قرار كند. ...

...

ارتباط والدین با مدرسه

خانه و مدرسه در انجام وظایف تربیتی مكمل یكدیگرند . خانه  مدرسه اول فرزند و مدرسه خانه دوم او است و اگر این دو نهاد روش ها و برنامه های هماهنگی نداشته باشند در روند رشد كودك اختلال به وجود می آید .

مهمترین وظایف پدران و مادران در جهت ایجاد هماهنگی بین خانه و مدرسه عبارتند از :

1 ـ به معلم فرزند خود با دید احترام نگاه كنند و اگر از كار او انتقاد دارند دور از حضور فرزند با معلم و مدرسه آن را مطرح كنند .

2 ـ بطور دائم در جریان اهداف و برنامه های آموزشی و تربیتی مدرسه قرار گیرند . حداقل هر ماه یكبار وضعیت رفتاری و اخلاقی فرزند خود را از معلم و مدرسه جویا شوند .

3 ـ برای شركت در جلسات انجمن اولیاء و مربیان و یا كلاس های آموزش خانواده بطور جدی اوقاتی را در زندگی خود در نظر بگیرند.

4 ـ درباره برنامه های آموزشی و تربیتی فرزند خود با توجه به مقطع تحصیلی او معلومات لازم را كسب كنند .

دانلود مقاله نقش اولیا در تربیت فرزندان


موضوعات:
[ بازدید : 154 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

پایان نامه طراحی تابلو برق تبلیغاتی

جمعه 18 فروردين 1396
23:57
ف
پایان نامه طراحی تابلو برق تبلیغاتی

پایان نامه طراحی تابلو برق تبلیغاتی

دانلود پایان نامه طراحی تابلو برق تبلیغاتی

پایان نامه طراحی تابلو برق تبلیغاتی
 طراحی تابلو برق تبلیغاتی
تابلو برق تبلیغاتی
دسته بندی فنی و مهندسی
فرمت فایل doc
حجم فایل 556 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 69

پایان نامه طراحی تابلو برق تبلیغاتی

مقدمه

اصلی‌ترین نقطه قوت تابلوهای دیجیتال كه در تبلیغات مورد استفاده قرار می‌‌گیرند،این‌است كه می‌‌توانند پیام‌ها را به سرعت برحسب شرایط تغییر دهند و به عبارت بهتر، پیام‌ها را با شرایط فوری، انطباق دهند.

مزایای تابلوهای دیجیتالی را می‌‌توان به شرح زیر فهرست كرد:

- تبلیغات و پیام‌ها می‌‌توانند به سرعت تغییر كنند و مشتریان به این ترتیب می‌‌توانند در معرض تبلیغات جدید، مرتبط و منعطف قرار گیرند.

- تبلیغات مختلف می‌‌توانند به سرعت به روز شوند، بی‌‌آن‌كه نیازی به هزینه فیزیكی در قبال تغییر تبلیغ باشد.

- كاربرد اصلی تابلوهای تبلیغاتی شبكه دیجیتال (DSNS) در عرصه تبلیغات در نقطه خرید است. در چنین نقاطی تبلیغات‌كنندگان نیاز به این دارند كه كالاها و خدماتشان به طرزی پیوسته معرفی شود.

- انعطاف شبكه‌های تابلوهای دیجیتال باعث می‌‌شود تا تبلیغات نسبت به مشتریان مختلف از حساسیت لازم برخوردار باشد. به عنوان مثال با اتكا به این شبكه می‌‌توان زمان مورد نظر مشتری را برای خرید در نظر گرفت. تابلوهای تبلیغاتی پلاسما یا LED در مراكز كوچك و بزرگ خرید كه شلوغ هم هستند، نصب می‌‌شود و در فضاهای اداری فروشگاه‌ها به گونه‌ای قرار می‌‌گیرند تا زنان مسن در طول روز، مدیران جوان هنگام ناهار و 13 تا 19 ساله‌ها هم از ساعت چهار بعدازظهر به بعد با آن‌ها مواجه شوند.

- منافع تابلوهای تبلیغاتی شبكه‌ای دیجیتال فراتر از تبلیغات بوده و می‌‌تواند به عنوان یك ابزار آموزش در محل كار هم عمل كند، به گونه‌ای كه هم كاركنان و هم مشتریان بتوانند از رویدادهای در حال وقوع در فروشگاه خبردار شوند و هم فرضاً بدانند خرید خود را از چه مكانی دنبال كنند و یا كدامیك از راه‌های خروج از مراكز خرید خلوت‌تر است.

 

فهرست مطالب

 

چکیده ‌و

فصل اول. 1

کلیات.. 1

مقدمه. 2

تجارب كشورهای گوناگون. 3

بیلبورد. 4

انواع. 5

کاربرد ها 6

فصل دوم : 7

تابلو برق. 7

تابلو برق چیست؟ 8

تابلو های برق و اجزای آن. 8

برای تابلو ها دو نوع نقشه می کشند. 11

استانداردها و مراجع. 12

تهیه نقشه های اجرائی شامل.. 13

رنگ آمیزی.. 15

فصل سوم. 17

ارگونومی.. 17

الف) مقدمه ای در مورد تابلو روان. 18

ب) مشخصات پکیج آموزش ساخت تابلو روان. 18

آموزش ساخت تابلو روان. 20

مرحله دوم : مونتاژ تابلو روان. 27

مرحله سوم : آموزش کار با نرم افزار HD2010. 34

فصل چهارم. 44

بیلبورد. 44

مقدمه. 45

بیلبورد چیست ؟ 45

بیلبورد در ایران. 48

فصل چهارم. 56

بیلبورد. 56

نتیجه گیری.. 57

دانلود پایان نامه طراحی تابلو برق تبلیغاتی


موضوعات:
[ بازدید : 213 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

تحقیق آب و بررسی آب از نظر شیمی و زیستی

پنجشنبه 17 فروردين 1396
19:02
ف
دسته بندی زیست شناسی
فرمت فایل doc
حجم فایل 61 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 49

همه چیز درباره آب

قسمتهایی از متن:

انسان‌ها برای سلامتی خود احتیاج به آشامیدن آب سالم دارند. آب سالم آبی است که نه بو داشته باشد و نه مزه و باید زلال هم باشد

آب سالم از حیاتی ‌ترین نیازها می ‌باشد

بعد از اکسیژن جهت ادامه ‌ی زندگی، آب  از جمله اساسی ‌ترین و اجتناب ناپذیرترین ملزومات زندگی تلقی می ‌گردد. ولی متاسفانه دسترسی به آب سالم و گوارا و دور از آلودگی، در مسیر حرکت و حتی در محل اقامت، همواره امکان ‌پذیر نیست.

آب ناسالم ممکن است بیماری های ویروسی مثل هپاتیت  A و E، فلج‌اطفال، اسهال‌های ناشی از روتاویروس‌ها یا ویروس های روده ای( که به‌خصوص در نوزادان و کودکان امکان انتقال بیماری‌های مختلف از طریق آب آلوده بسیار بالا می‌ باشد)، یا بیماری های باکتریایی مثل تب تیفوئید  ، اسهال خونی  باسیلی، اسهال ناشی از ECOLI و حتی وبا ، و یا تک یاخته‌هایی مثل آمیب، ژیاردیا و انگل‌هایی مثل کرم قلابدار، کیست هیداتیک، کرم کدو و کرم نواری را به مصرف کنندگان بی ‌احتیاط و ناآگاه منتقل سازد.

علاوه بر آلودگی‌های فوق ‌الذکر، اغلب آب‌های قابل دسترس در مسیر حرکت، ممکن است حاوی مواد سمی و شیمیایی ناشی از زباله‌های صنعتی و کشاورزی باشند. موادی مانند سیانیدها، انواع‌ فلزات سنگین از جمله سرب، کادمیوم، جیوه، عوامل نیتروژنی، مواد بی ‌رنگ کننده ی سولفیدها، آمونیاک، زیست‌کش‌های آلی و ده‌ها موارد دیگر نیز هستند که برای مصرف‌ کنندگان بسیار زیانبار و بیماری‌‌ زا می ‌باشند.

طلاعات مختصری پیرامون آب آشامیدنی و دستگاه نوظهور

تکنیک نوظهور تصفیه آب آشامیدنی بدون استفاده از مواد شیمیائی و فیلتر

    به موازات شناخت اهمیت آب برای سلامتی، مصرف آب آشامیدنی در سال های اخیر بیشتر شده. همزمان با آن  مصرف کنندگان بطور روز افزون آب آشامیدنی در بسته بندی خریداری می کنند که در مقایسه بسیار گران تمام می شود.

اینکه چرا افراد آب آشامیدنی بسته بندی شده خریداری می کنند چند دلیل دارد.  از یک سو آب برخی از مناطق  ناسالم  است،  از سوی دیگر نا آگاهی افراد  پیرامون آب آشامیدنی و خواص آن در کنار رقع عطش است. و دلیل آخر خواصی است که برای آب های  آشامیدنی معدنی وغیرو بر می شمارند که تا کنون    بودن کیفیت  

   روش های موجود تصفیه آب آشامیدنی در منزل و در مقیاس کم عموما نه تنها از عملکرد لازم برخوردار نبوده بلکه در مواردی مضر نیز هستند.

      این روش ها یا از فیلتر ساد ه سرامیک و غیرو و یا از فیلترهای حاوی ذغال اکتیو و رزین های تعویض یون(Ion exchange) در بسته های پلاستیکی و یا از اسموز معکوس(Revers osmos) استفاده می کنند.

....

آب های بسته بندی شده همواره سالم نیستند

      نکته اول اینکه امروزه تعریف کاملا روشن و مشخصی در مورد آب معدنی وجود ندارد. تنها گفته می شود که آب معدنی می بایست آب زیر زمینی با املاح زیاد باشد.

       این آب می بایست تنها پس از ضد عفونی کردن اما بدون هرگونه عمل تصفیه در ظرف پر شود. حال چنانچه به میزان املاح آب که روی ظرف نوشته شده دقت کنید متوجه خواهید شد که غالبا میزان املاح این آب ها حتی از میزان املاح آب لوله کشی پائین تر است. گاهی فقط غلظت نمک طعام آنها زیاد است که آب شور مزه است و سالم نیست. از سوی دیگر بسیاری از کارشناسان امروزه بر این باورند که از آنجا که مواد داخل آب معدنی هستند به این صورت یا اصلا جذب بدن انسان نمی شوند و یا تنها 5% آن. ار اینروو با اطمینان می توان گفت که املاح موجود در آب به تنهائی هرگز نیاز املاح بدن انسان را بر طرف نمی کنند اما بهائی که برای چنین آب ها می پردازیم بسیار زیاد است.    

        از جانب دیگر آب آشامیدنی در لوله می بایست بر اساس قوانین سازمان بهداشت جهانی و کشوری همه روزه مورد آزمایش قرار گرفته و در صورت سالم نبودن، بویژه هنگامی که باکتری ها بیش از حد مجاز در آن وجود داشته باشند،  موارد از طریق رسانه ها به اطلاع عموم برسد.

      در مورد آب های معدنی و غیره در بسته بندی قوانین جدی کنترل مواد آن وجود ندارد و به استناد نشریه سازمان یونسکو(the new Courier No.3, 2002) نه تنها قوانین جدی در مورد این آب ها وجود ندارد بلکه تولید کنندگان قادر به آنالیز همه پارامترها روزانه نبوده و حتی در کشورهای صنعتی دولت آنها را کنترل جدی نمی کند. غالبا هر از چندی آزمایشات، آن هم بطور جزئی و پس از سالیانی چند انجام گرفته و برخی هم صرفا یکبار اینکار را انجام می دهند، در حالی که کیفیت آب هر زمان می تواند تغییر کند.

      هفته نامه معروف آلمان اشترن سه سال پیش چندین آب معدنی معروف را در بسته بندی مورد آزمایش قرار داده و به این نتیجه رسید که در برخی از آنها باکتری و مواد مضر وجود دارد، از جانب دیگر حلال های موجود و مضر  ظرف پلاستیک می تواند در آب حل شود.

آب آشامیدنی سالم وموانع دسترسی به آن

چگونه می توان به آب آشامیدنی سالم وبهداشتی دسترسی پیدانمود؟
آب ، به ویژه آب آشامیدنی سالم وبهداشتی، ازآنچنان اهمیت وارزشی برخوردار است که، کسی نمی تواند ، این اهمیت وارزش را درسلامت افراد جامعه، انکارنماید .
برای تهیه آب آشامیدنی سالم وبهداشتی نیاز به تصفیه خانه های عظیم ومجهز می باشد که امکان تهیه آن برای هرفرد ی ازجامعه به تنهائی میسر نمی باشد. بهمین منظور سازمانهائی که ازتخصص وسرمایه گذاریهای لازم دراین زمینه برخوردار می باشند ، اقدام به ساخت تاسیسات آبرسانی می نمایند که به دلیل اهمیت آن درسلامت افراد جامعه ، همواره تحت نظارت مستمرسازمانهای بهداشتی می باشند. ...

...

ناخالصی‌های آب

چنانچه آب خالص با تركیب شیمیایی  H2O  را اساس مطالعه قرار دهیم ناخالصی‌های آن عبارتند از:

1 ـ  ناخالصی‌های معلق

 نظیر ذرات معلق زنده و غیرزنده كه در آب به صورت معلق یافت می‌شوند. این نوع ناخالصی را می‌توان در سه گروه، تقسیم بندی و مطالعه نمود.

الف) ذرات معلق زنده بیماری‌زا مانند عوامل بیماری‌زای موجد وبا، حصبه، شبه حصبه، انواع اسهال‌ها، تخم انگل‌ها مانند آسكاریس و عامل كیست هیداتید و ویروس‌ها، منشاء اصلی این دسته از ناخالصی‌ها فاضلاب شهری و حضور حیوانات اهلی یا وحشی در مجاورت منابع آب می‌باشد.

ب) ذرات معلق زنده غیربیماری‌زا مانند باكتری‌های ساپروفیت، اغلب جلبك‌ها و تك سلولی‌هایی كه در طبیعت به وفور پیدا می‌شوند.

ج) ذرات معلق غیرزنده مانند رس، لیمون كه ناشی از فرسایش سطح زمین و سطوح آبخیز می‌باشد.

از نظر فیزیكی ذرات بالا به دو گروه تقسیم می‌شوند گروهی كه در حوضچه های ته نشینی و یا صافی‌ها جدا می‌شوند و گروهی كه برای جدا كردن آن‌ها احتیاج به مواد منعقد كننده است تا از طریق لخته سازی، به ذرات درشت تری تبدیل شده و حذف شوند.

2 ـ  ناخالصی‌های محلول

 این دسته شامل املاح معدنی، تركیبات آلی و گازهای محلول می‌باشند كه می‌توان آن‌ها را به صورت زیر گروه بندی نمود:

الف) املاح محلول معدنی كه اغلب به صورت املاح كلسیم، منیزیم، سدیم، آهن، منگنز و000 می‌باشد كه برخی از آن‌ها مصرف آب را محدود می‌نمایند كه در جای خود بحث خواهد شد. ....

...

دانلود تحقیق آب و بررسی آب از نظر شیمی و زیستی


موضوعات:
[ بازدید : 166 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

پروژه کارشناسی موضوع: بهسازی خواص مکانیکی آلومینیوم 2024 با محیط کوئنچ های مختلف

پنجشنبه 17 فروردين 1396
14:23
ف
پروژه کارشناسی موضوع: بهسازی خواص مکانیکی آلومینیوم 2024 با محیط کوئنچ های مختلف

پروژه کارشناسی موضوع بهسازی خواص مکانیکی آلومینیوم 2024 با محیط کوئنچ های مختلف

دانلود پروژه کارشناسی موضوع: بهسازی خواص مکانیکی آلومینیوم 2024 با محیط کوئنچ های مختلف

پروژه کارشناسی
موضوع بهسازی خواص مکانیکی آلومینیوم 2024 با محیط کوئنچ های مختلف
دسته بندی فنی و مهندسی
فرمت فایل zip
حجم فایل 112 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 278

پروژه کارشناسی

موضوع: بهسازی خواص مکانیکی آلومینیوم 2024 با محیط کوئنچ های مختلف

دانلود پروژه کارشناسی موضوع: بهسازی خواص مکانیکی آلومینیوم 2024 با محیط کوئنچ های مختلف


موضوعات:
[ بازدید : 202 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

دانلود پاورپوینت تئوری پورتفولیو (فصل هشتم کتاب مدیریت سرمایه گذاری تالیف جونز ترجمه تهرانی و نوربخش

چهارشنبه 16 فروردين 1396
20:50
ف
دانلود پاورپوینت تئوری پورتفولیو (فصل هشتم کتاب مدیریت سرمایه گذاری تالیف جونز ترجمه تهرانی و نوربخش)

عنوان دانلود پاورپوینت تئوری پورتفولیو (فصل هشتم کتاب مدیریت سرمایه گذاری تالیف جونز ترجمه تهرانی و نوربخش) دسته مدیریت سرمایه گذاری، مدیریت سرمایه گذاری پیشرفته مدیریت مالیحسابداری اقتصاد فرمت پاورپوینت(Powerpoint) تعداد اسلاید 52 اسلاید طراحی با شکلهای بسیار زیبا کتاب مدیریت سرمایه گذاری تالیف جونز ترجمه دکتر رضا تهرانی و عسکر نوربخش از جم

دانلود دانلود پاورپوینت تئوری پورتفولیو (فصل هشتم کتاب مدیریت سرمایه گذاری تالیف جونز ترجمه تهرانی و نوربخش)

کتاب مدیریت سرمایه گذاری تالیف جونز ترجمه دکتر رضا تهرانی و عسکر نوربخشپاورپوینت(Powerpoint)
دانلود پاورپوینت تئوری پورتفولیو (فصل هشتم کتاب مدیریت سرمایه گذاری تالیف جونز ترجمه تهرانی و نوربخش)
مدل مارکوئیتز
مفروضات مدل مارکوئیتز 
بازده مورد انتظار یک اوراق بهادار 
ریسک یک اوراق بهادار 
بازده مورد انتظار پرتفولیو 
ریسک پرتفوی
ضریب همبستگی
دسته بندی مدیریت مالی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1239 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 52

عنوان: دانلود پاورپوینت تئوری پورتفولیو (فصل هشتم کتاب مدیریت سرمایه گذاری تالیف جونز ترجمه تهرانی و نوربخش)

دسته: مدیریت سرمایه گذاری، مدیریت سرمایه گذاری پیشرفته- مدیریت مالی-حسابداری- اقتصاد-

فرمت: پاورپوینت(Powerpoint)

تعداد اسلاید: 52 اسلاید

طراحی با شکلهای بسیار زیبا

کتاب مدیریت سرمایه گذاری تالیف جونز ترجمه دکتر رضا تهرانی و عسکر نوربخش از جمله منابع مهم درس مدیریت سرمایه گذاری در سطح کارشناسی ارشد و دکتری می باشد. این فایل شامل پاورپوینت  فصل هشتم  این کتاب با عنوان  “تئوری پورتفولیو " بوده که در  52 اسلاید طراحی شده و شامل بخشهای عمده زیر می باشد:

مقدمه

مدل مارکوئیتز

مفروضات مدل مارکوئیتز

بازده مورد انتظار یک اوراق بهادار

ریسک یک اوراق بهادار

بازده مورد انتظار پرتفولیو

ریسک پرتفوی

ضریب همبستگی

ضریب همبستگی برای دو اوراق بهادار

کوواریانس

نحوه محاسبه کوواریانس

مثال برای محاسبه کوواریانس

ایجاد ارتباط میان ضریب همبستگی و کوواریانس

مفهوم ریسک پرتفلیو

نتایجی در خصوص ریسک پرتفلیو

بازده مورد نتظار و ریسک گروهی از اوراق بهادار

مجموعه پرتفلیوهای کارا

انتخاب یک پرتفوی بهینه

انتخاب پرتفوی بهینه بر روی مرز کارایی

استفاده از مدل برای تخمین ورودیها

مدل تک شاخص

مدلهای چند شاخص

دانلود دانلود پاورپوینت تئوری پورتفولیو (فصل هشتم کتاب مدیریت سرمایه گذاری تالیف جونز ترجمه تهرانی و نوربخش)


موضوعات:
[ بازدید : 187 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

مقاله بررسی تاثیر اقلیم در معماری اردبیل

سه شنبه 15 فروردين 1396
21:39
ف
مقاله بررسی تاثیر اقلیم در معماری اردبیل

مقاله ای کامل با عنولن تاثیر اقلیم در معماری اردبیل که به بررسی شرایط اقلیمی سرد و خشک منطقه اردبیل بر معماری آن دارد و دارای چکیده مطلب ، مفدمه ، پیشینه تحقیق، موقعیت ، حدود و وسعت معماری شهر اردبیل و نتیجه گیری جهت ارائه برای مقاطع کارشناسی و ارشد معماری می باشد

دانلود مقاله بررسی تاثیر اقلیم در معماری اردبیل

مقاله بررسی تاثیر اقلیم در معماری اردبیل ، معماری ،اقلیم ، اردبیل ، بافت شهری ، عوامل محیطی
دسته بندی معماری
فرمت فایل doc
حجم فایل 37 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 11

مقاله بررسی تاثیر اقلیم در معماری اردبیل


مقاله ای کامل با عنولن تاثیر اقلیم در معماری اردبیل که به بررسی شرایط اقلیمی سرد و خشک منطقه اردبیل بر معماری آن دارد و دارای چکیده مطلب ، مفدمه ، پیشینه تحقیق، موقعیت ، حدود و وسعت معماری شهر اردبیل و نتیجه گیری جهت ارائه برای مقاطع کارشناسی و ارشد معماری می باشد.


چکیده

اهمیت تأثیر بر معماری ، انجام مطالعات و پژوهش های جامعی را در این زمینه ایجاب می کند به ویژه در کشور ما که تنوع اقلیمی و معماری متنوعی را نیز داشته است. اقلیم هر منطقه را می توان ؛ مجموعه ی منظمی از پوشش گیاهی ، میزان بارش ، حرارت ، دما و تابش آفتاب آن منطقه تعریف کرد. برای تعیین ساختارهای معماری هر منطقه و بالا بردن آسایش ساکنان آن، توجه به ویژگی های آب و هوایی محلی اجتناب ناپذیر است.

با آگاهی از عوامل و عناصر اقلیمی شهر اردبیل، جهت گیری ساختمان ها ، شناخت از مصالح ساختمانی مناسب، انتخاب ابعاد پنجره ها و غیره می توان تدابیری اندیشید تا ساکنان احساس راحتی و آسایش بیشتری کنند و با مصرف کمترین انرژی بتوانند گرمایش و سرمایش مورد نیاز مسکن خود را تأمین نمایند.

واژه های کلیدی : معماری ،اقلیم ، اردبیل ، بافت شهری ، عوامل محیطی.

مقدمه

گستردگی سرزمین ایران در عرض های جغرافیایی، اقلیم های متنوع و متفاوتی را در پی داشته است. در این میان، مقوله ی معماری نیز از این تنوع متأثر و از قدیم الایام معماری متفاوت و متنوعی متناسب با اقلیم هر منطقه ، به وسیله ی مردمان این سرزمین پدید آمده است.

از همان اوان، آدمی به تجربه دریافت که در هر محیطی چگونه ساختمانی را بنا نهد تا مطلوب ترین مسکن را داشته باشد تا زمانی که انسان مختار باشد محل استقرار خود را تعیین کند باید تمام فعل و انفعالات محیط را در نظر داشته باشد. در برآورد این مکانیزم است که مهندسان و معماران اغلب موقعیت های محیطی را به عنوان یک واقعیت در نظر می گیرند ( زاهدی ، 13:70) .در طول تاریخ معماری و ساختمان سازی طراحان، همواره در صدد پاسخ گویی به شرایط آب و هوایی بودند حتی در معماری به اصطلاح بدوی طراحی اقلیمی دارای بیانی دقیق و استادانه بوده است ( واتسون ، 3:1390). معماری که می خواهد نقشی فعال در تبلور فضایی محیط انسانی داشته باشد لزوماً با شرایط اقلیمی به عنوان یکی از مهمترین پارامترهای تأثیرگذار محیطی در رابطه ی تنگاتنگ قرار می گیرد. امروزه ، شاهد اجرای ساخت و سازهایی با طراحی و مسائل مشابه در آب و هوای متفاوت هستیم که بالا بردن هزینه های نگهداری در مقابل گرما و سرما و نبود شرایط مطلوب زیستی را برای ساکنان آن ها به دنبال دارد ( راهنمایی 161:1383) .

ضرورت توجه به مسائل محیطی از دو جهت حائز اهمیت بیشتری است؛ از طرفی تناسب محیطی و اقلیم با معماری سکونتگاه ها، آسایش انسان را کیفیت بیشتری می بخشد ، از طرف دیگر توجه به این امر صرفه جویی در انرژی و سوخت را به همراه خواهد داشت.

 

 

ضرورت و پیشینه تحقیق

در ابتدا انسان در میان طبیعت و جزیی از طبیعت بود و پس از آن که توانست برای خود مسکن تهیه کند مسکنی که دائمی باشد، نه زندگی در غار یا بالای درختان ، به واسطه ی معماری ، حصاری میان خود و طبیعت ایجاد کرد. در آن زمان هدفش مراقبت از خویشتن بود اما این حصار تا آنجا پیش رفت که مسکن اولیه تبدیل به کلان شهرها شد و روز به روز فاصله ی مکانی او از طبیعت بیشتر گردید. این قطع ارتباط مشکلات فراوانی برای بشر که خود موجودی طبیعی است فراهم کرده است ( داریوش، 1:1391)

تر جونگ (1966( روشی را برای تقسیم بندی زیست اقلیمی ایالات متحده ارائه داد که یکی از معتبرترین روش های تقسیم بندی زیست اقلیمی انسان محسوب می شود. امتیاز این روش استفاده از عناصر مهم اقلیمی است ( کاربانی، 87:1372). گیونی( 1969) منطقه آسایش و شرایط زیست اقلیمی مختلف را در ارتباط با دو عنصر دما و رطوبت نسبی مشخص نمود. برای تعیین شرایط زیست محیطی و نیازهای ساختمانی متوسط بیشینه ی دما و کمینه ی رطوبیت نسبی مورد استفاده قرار گرفت ( کسمایی، 166:1372).

دانلود مقاله بررسی تاثیر اقلیم در معماری اردبیل


موضوعات:
[ بازدید : 187 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

اصل فردی کردن مجازات در حقوق ایران و فرانسه

سه شنبه 15 فروردين 1396
13:49
ف
اصل فردی کردن مجازات در حقوق ایران و فرانسه

دانلود سمینار رشته حقوق جزا و جرم شناسی اصل فردی کردن مجازات در حقوق ایران و فرانسه در 98 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

دانلود اصل فردی کردن مجازات در حقوق ایران و فرانسه

اصل فردی کردن مجازات در حقوق ایران و فرانسه
دانلود مقاله
دانلود تحقیق
دانلود نرم افزار
دانلود اندروید
دانلود پایان نامه
دانلود پایان نامه کارشناسی
دانلود پایان نامه ارشد
دانلود پروژه
دانلود پروژه پایانی
دانلود پروپوزال
دانلود گزارش کار آموزی
دانلود پاورپوینت
دانلود پرسشنامه
دانلود فایل
دانلود
دسته بندی سمینار حقوق
فرمت فایل pdf
حجم فایل 138 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 94

اصل فردی کردن مجازات در حقوق ایران و فرانسه

دانلود سمینار رشته حقوق جزا و جرم شناسی اصل فردی کردن مجازات در حقوق ایران و فرانسه 

در 98 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

عنوان    صفحه

بیان مساله            1

ضرورت و اهمیت تحقیق      3

فرضیه های تحقیق 5

سوالات تحقیق       6

روش تحقیق          6

جرم       7

تعریف لغوی جرم   7

تعریف اصطلاحی جرم        8

تعریف جرم از دیدگاه های مختلف       8

تعریف جرم از نظر فقها       8

تعریف جرم از دیدگاه حقوق دانان        9

تعریف مجازات در حقوق اسلام          10

تعریف مجازات در حقوق عُرفی          12

مبانی مجازت ها    14

مبانی نظریه بازدارندگی مجازات ها     15

نظریه مکافات عمل یا اثر وضعی جرم  16

نظریه اصلاحی و دفاعی مجازات        16

اصول حاکم بر مجازات ها    17

اصل قانونی بودن مجازات ها 17

تساوی مجازات ها  18

اصل شخصی بودن مجازات ها           19

انواع مجازات ها    20

طبقه بندی مجازات ها بر اساس درجه آنها          20

مجازات اصلی       21

مجازات تبعی        21

مجازات تکمیلی     21

تعریف فردی کردن مجازات ها و مفاهیم مرتبط با آن         21

یک-فردی کردن مجازات ها  22

دو- بزهکار یا مجرم            22

سه- تعلیق مجازات 23

چهار-کیفر زدایی    23

پنج- پرونده شخصیت          24

شش- جرم زدایی    24

بخش دوم: بررسی تاریخی فردی کردن مجازات ها            25

گفتار اول - زمینه های پیدایش مفهوم فردی کردن مجازات ها در تاریخ عمومی جهان       25

یک- دوره انتقام خصوصی    25

دو- دوره دادگستری خصوصی           27

تعریف و شناخت اصل فردی کردن مجازات ها    28

گفتار دوم:جایگاه اصل فردی کردن مجازات ها د رمیان اصول حاکم بر مجازات ها          32

یک- با توجه به اصل قانونی بودن مجازات ها     32

دو- با توجه به اصل تساوی مجازات ها 33

سه- با توجه به اصل شخصی بودن مجازات ها    34

گفتار سوم: اهداف اصل فردی کردن مجازات‌ها    35

یک- اهداف شخصی           35

دو- اهداف اجتماعی 39

شیوه‌های فردی کردن مجازات‌ها          42

گفتار اول: فردی کردن تقنینی مجازات‌ها            42

یک -موجبات فردی کردن تقنینی مجازات‌ها        42

الف ـ به اعتبار خصوصیات فردی مجرم یا زیان دیده از جرم           42

گفتار دوم- شیوه های فردی کردن تقنینی مجازات ها          43

گفتار دوم : فردی کردن قضایی مجازات ها         46

یک- انگیزه های فردی کردن قضایی مجازات ها  47

دو- روش های فردی کردن مجازات ها  51

گفتار سوم: فردی کردن  اجرایی و نیکمه اجرایی  مجازات  61

1- عفو   61

2- آزادی مشروط   62

گفتار چهارم:بررسی شیوه های مدرن اجرای مجازات ها با رویکرد فردی کردن مجازات ها           64

یک- زندان و جایگزین های آن در عصر جدید    65

دو- جایگزین های مجازات زندان        66

فهرست و منابع و مآخذ         87

 

 

 

بیان مساله

جامعه شناسی   که از لفظ  سوشیستی به معنای اجتماع مشتق شده است، از علوم و رشته های قدیمی در بین انسانها است که البته تا زمانی که بعداً گفته خواهد شد، به این عنوان وجود نداشته است؛ اما مفاهیم، نگرش ها و روش های آن در لابلای اندیشه های پیشینیان به خوبی نمود یافته است. پیامبران و نوابغ به عنوان افراد برجسته ی تاریخ بشر، مفاهیم مهمی از نظرات جامعه شناسانه را در عبارات خود بیان می کردند. در این میان بحث جامعه شناسی از منظر کیفری مطرح است. جامعه‌شناسی کیفری شاخه ای از جامعه شناسی حقوق بوده و به مطالعه فرآیند قانونگذاری، چگونگی انعکاس مجازات در جامعه، میزان کارآیی مجازات، میزان بازدارندگی مجازات (مانند اعدام) و بالاخره فرآیند دادرسی کیفری می پردازد. اینها موضوعات مورد بررسی جامعه شناسی کیفری هستند یعنی از لحظه کشف جرم تا لحظه اجرای مجازات. جامعه شناسی کیفری به دنبال علت شناسی جرم نیست. به دنبال چگونگی تولد، تحول، رشد و افول نهادهای حقوق کیفری است. رویکرد جامعه شناسی کیفری یک رویکرد علت شناسی نیست بلکه نهاد شناسی است. مثلاً می گوید چرا در کشور ما تعلیق یا آزادی مشروط عملاً جا نیفتاده است. یا مثلاً در کشور ما علیرغم جرم انگاری ربا از سال 1375، مواردتعقیب این جرم و محکومیت به آن طبق مطالعات انجام شده، بسیار اندك بوده است . یکی از مسائلی که در جامعه شناسی کیفری مطرح است اجرای علنی مجازات و آسیب شناسی این مسئله است. علنی بودن مجازات به مفهوم منتشر کردن و آشکار نمودن آن است و آشکار نمودن مجازات، دو معنا دارد: یکی این که فقط خبر آن در بین مردم منتشر گردد و دوم این که علاوه بر اطلاع مردم، حضور آنان نیز در زمان اجرای حکم لازم است. پس اعلان مجازات از نظر لغت در دو مصداق: «اطلاع مردم» و «حضور مردم» عینیت پیدا می کند، ولی سخن ما این است که اعلان مجازات در اصطلاح فقها صرفا با حضور مردم، عینیت پیدا می کند; زیرا شواهد محکم و متقنی وجود دارد که نشان می دهد اعلان مجازات تنها با حضور مردم محقق می شود و صرف اطلاع، کافی نیست. برخی از نویسندگان بین اجرای علنی حدود و اجرای حد در ملا عام تفکیک قائل شده و می گویند: اجرای مجازات در ملا عام فاقد هر گونه مستند شرعی است و هیچ دلیلی وجود ندارد که باید مجازات در ملا عام اجرا گردد. بین علنی بودن مجازات و اجرای مجازات در ملا عام تفاوت اساسی وجود دارد. اجرای علنی به این معنا است که مجازات در مکانی اجرا شود که اگر کسانی مایل به حضور در آن مکان باشند، بتوانند حضور یابند و کسی مانع حضور آنها نشود، ولی مجازات در ملا عام به این معنی است که در محل تجمع مردم و رفت و آمد آنان مثلا در میادین پرجمعیت اجرا شود ؛ اما با رجوع به سیره پیامبر صلی الله علیه و آله، ائمه معصومین علیهم السلام، متون روایات و کتب متداول فقهی واقعا چنین تفکیکی بین اجرای علنی حدود و اجرای حدود در ملا عام مشاهده نمی شود و در کلام مذکور نیز هیچ دلیل و مستندی برای این تفکیک اقامه نگردیده است. در متون روایات نه واژه «اجرای علنی» آمده و نه واژه «ملا عام». از این رو نمی توان با تفسیر و تحلیل این واژه ها حکم شرعی استنباط کرد. آنچه در سیره معصومین قطعی است این است که حدود در حضور مردم اقامه می شد و مردم برای اجرای حدود اجتماع می کردند. این که ما ادعا کنیم اجرای حدود در حضور مردم، اجرای علنی حدود بوده نه ملا عام به دلیلی نیاز دارد که اثبات کند هیچ یک از حدود در اماکن عمومی اجرا نمی شده و تمامی حدود، با حضور مردم در اماکن خاص اجرا می گردید و الا اثبات آن مشکل است. از این رو این تفکیک مبنای فقهی ندارد . برخی نیز بر این عقیده است که اجرای علنی حدود بر خلاف اصل شخصی بودن مجازات است و آثار و تبعات اجرای علنی مجازات بر خانواده و بستگان محکوم نیز اعمال می گردد  این سخن، ناصواب است؛ چون منظور از شخصی بودن مجازات و آیه شریفه «و لا تزر وازرة وزر اخری» این است که هر کس مسؤول عمل خویش است و به دلیل اعمال دیگران مجازات نمی گردد و به هیچ وجه به این معنا نیست که مجازات باید به نحوی باشد که هیچ کس غیر از مجرم حتی به صورت غیر مستقیم آزرده نگردد و یا آسیب نبیند; چون در این صورت تقریبا هیچ مجازاتی قابلیت اجرا پیدا نمی کند. در تمام مجازاتها چه بخواهیم و چه نخواهیم ممکن است بستگان و خانواده مجرم و حتی اجتماع زیان ببینند، ولی در علم حقوق این گونه آثار غیرمستقیم را با اصل شخصی بودن مجازاتها منافی نمی دانند. آیا در زندان فقط مجرم مجازات می گردد و خانواده از نظر مالی، حیثیتی و روحی آسیب نمی بیند؟ و در جریمه نقدی، آیا فقط مجرم مجازات می شود یا خانواده او نیز دچار مشکل می شود؟ اگر چه حکومت اسلامی موظف است در جهت کاهش آثار و عواقب غیرمستقیم مجازات مجرم، تلاش نماید .بنابراین محقق در پی بررسی این مسئله است که آیا اجرای علنی مجازات می تواند آسیب های اجتماعی ،روحی و معنوی داشته باشد؟

ضرورت و اهمیت تحقیق

بر مبنای قول معروف "حیاة العلم بالنقد وَال رَد" ضروری است كه در راستای مصالح اسلام و جامعه اسلامی به تحلیل جایگاه فقهی و قانون ی اجرای مجازات ها در ملاء عام بپردازیم و آنرا مورد نقد و بررسی قرار دهیم.

ما با رجوع به منابع معتبر فقهی و سنت به این نتیجه دست می یابیم كه اصولاً در اسلام اجرای مجازات ها برای اصلاح مجرمان است و هدف ایجاد رعب و وحشت در جامعه نمی باشد. لذا وقتی به سیری پیامبر و امیرالمؤمنین رجوع می كنیم، می بینیم كه ایشان از افرادی كه می خواستند حدود الهی درباری آنها اجرا شود می خواستند كه طوری اقرار نمایند كه مجبور نشوند كه حد را در جامعه اجرا كنند. هنگامیكه اقرار می كردند، از آنها می خواستند كه توبه كنند. به طور مثال زنی خدمت امیرالمؤمنین می آید و تقاضا می كند كه حد رجم را در مورد او اجراء كند. حضرت می فرمایند: من خدا نیستم كه تو را پاك كنم؛ تو اگر توبه كنی خدا تو را پاك خواهد كرد، و این‌گونه بهتر است تا این‌كه بخواهی آبرو و حیثیتت از بین برود.

پس باید گفت كه در اسلام هدف اصلی از اجرای مجازات ها اصلاح مجرم است. و توبه نیز كه از ویژگیهای مسایل جزایی اسلام است، همان اصلاح مجرم می باشد. و اگر فردی با رعایت شرایط خاص توبه كند دیگر مسأله مجازات برای او مطرح نمی شود.

اما باید توجه داشت كه توبه معنای خاصی در اسلام دارد و آن اینكه انسان با توبه باید رابطی خودش را با خدا اصلاح كند. در قرآن كریم آمده است كه :"الذین تابوا و اصلحوا" یعنی شخص باید هم توبه كند و هم عملاً خود را اصلاح كند.

 

دانلود اصل فردی کردن مجازات در حقوق ایران و فرانسه


موضوعات:
[ بازدید : 186 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
صفحه قبل 1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به فایلها و مقالات دانشجویی است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|